What am I up to #9

We kunnen wel zeggen dat de herfst officieel is begonnen, toch? Ik moet toch zeggen dat ik het lekker vind hoor, ik geniet gewoon lekker van stamppotten en kijk uit naar de intocht van de Goedheiligman en daarna naar de geboorte van het kindje Jezus. Maar met deze temperaturen ben ik blij dat mijn dikke winterjas nog niet 1-2-3 af hoeft. Ondertussen is het alweer de eerste maandag disndag van de maand en dus tijd voor de nieuwste What am I up to!


Ik begon vorige maand met een grote schoonmaak, Joseph vond dat ik daarna wel een wijntje en lekkers had verdient dus maakten we lekker wat klaar. Hmm.


Niet al mijn DIY's lukken, soms (stiekem best vaak) mislukt het jammerlijk. Zoals deze Lanvin ketting DIY. :(


Het was wel weer eens tijd voor gourmet, yummy! Wij hebben nooit zoveel nodig en zeker niet teveel groenten (veel te gezond).


Soms moet je gewoon even wat gaan winkelen.


Action had leuke Mickey Mouse notitieboekjes en ik wilde graag op de manier van Mascha Beautygloss mijn To Do lists gaan maken, dus ik kocht er maar een. Is hij niet cuute!


En een nieuwe jurk kopen!


Bij de Toko hadden ze deze Amerikaanse M&M dingen, dat moest ik natuurlijk proberen! De koekjes waren muffig en vies, maar mint M&M's waren echt verrukkelijk!


De McDonalds bij ons in Best is super gaaf, hij was al jaren helemaal in rock 'n roll thema maar vorig jaar hebben ze hem ook nog eens omgebouwd in de stijl van de aller-aller-eerste McDonalds in de jaren 50. Binnen hangt deze auto aan het plafond en buiten houdt een reuze Michael Jackson de wacht.


Samen met mijn mam, zus en twee grote nichten gingen we vogelhuisjes maken van pottenbakkersklei (mijn zus heeft een oven). Dit was mijn Laven-vogelhuis, inclusief regenpijp. Helaas is hij inmiddels al gaan scheuren. :(


Joseph trad op met zijn band tijdens een jamsessie. Het klonk voor geen meter, maar dat lag meer aan het geluid dan aan de band, die overigens nog niet 1 keer samen hadden gespeeld. Grapjassen.


Mama werd 65 en dat moest gevierd worden. Dat deden we dus met bowling en uit eten. Joh die schoenen liepen me toch lekker! Jammer dat ze zo lelijk zijn...


Selfie onderweg naar Amsterdam.


Daar sliepen we in een hotelletje omdat we naar een concert gingen, het was echt heeeel klein maar wel heel modern en mooi.


Het concert in Paradiso was van Miles Kane en het was zo gaaf! We stonden helemaal vooraan, maar wel net buiten de moshpit.


Paradiso bevind zich natuurlijk op het Leidseplein en daar wordt ook RTL late night opgenomen, omdat het al even bezig was hadden we niet echt verwacht dat we nog binnen mochten, maar jeej we mochten!


De maandag erna scheurde ik op mijn werk uit mijn rok, gelukkig had ik er een peplum top op en zag je het niet, maar oooowww wat voelde ik me ongemakkelijk! Nachtmerrie!


Kaarsjes, Joseph gaat er altijd mee kliederen maar dat mag hij niet meer van mij. Nu zag hij dus eindelijk hoe mooi het is als kaarsen gewoon 'natuurlijk' smelten. Ze zijn trouwens van Albert Heijn echt een aanrader voor goede (en lang brandende) kaarsen!


Als laatste wil ik afsluiten met deze prachtige regenboog. Ik hou van regenbogen!

En dan is het nu november, een maand waarin nog eigenlijk geen leuke plannen zijn gemaakt. Behalve dat de Primark wordt geopend in Eindhoven! Ik ben zo benieuwd en kan eigenlijk niet wachten. Jullie zullen het volgende maand zien in mijn What am I up to.

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen