Spam je blog

Ik heb weer eens zin om leuke nieuwe blogs te ontdekken, vandaar dat ik vandaag weer eens eens de mogelijkheid geef om lekker je blog te spammen. En waar ik dan vooral benieuwd naar ben zijn de artikelen waar je wel super trots op bent, maar die eigenlijk niet de aandacht kregen die je had gehoopt. Dus deel ze hier en misschien krijgen ze dan toch nog een beetje de aandacht die ze verdienen...6 opmerkingen :

 1. Super leuk dat we ons blog mogen spammen. Mijn blog is een creatieve lifestyle blog, waar ik schrijf over verschillende onderwerpen. Het meest trots ben ik op dit moment op mijn inpak tips artikelen. Dit zijn meerdere artikelen waarin ik tips geef over het leuk inpakken van een cadeautje. Vind ze zelf wel vrolijk en leuk geworden. Hierbij de link naar het tot nu toe laatste inpak artikel. https://abloomingwallflower.wordpress.com/2015/11/05/cadeau-inpakken-tips-1-inpakken-met-iets-extras/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk! Op www.thatgirlwithherblog.com blog ik over mode en andere dingen die ik leuk vind. Kom zeker eens een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat we mogen spammen!
  Het meest fier? Mag ik zeggen dat ik best fier ben op 'al' m'n DIY's? De reden is simpel; ik ben nog niet zo lang aan het bloggen en ben best fier dat ik momenteel nog nooit zonder ideetjes ben gevallen én dat mijn ideetjes ook altijd lukken voorlopig. Of ze mooi en leuk zijn is een andere vraag.
  Ik ben nog het meest fier op alle kerst DIY's die er aan komen. Momenteel deel ik zoals gewoonlijk op woensdag een DIY die nu al in het teken van kerst staat. Ik december komt er op woensdag én vrijdag een kerst DIY online.
  Ik ben te vinden op apinkielife.wordpress.com en bloglovin en instagram uiteraard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb niet echt een speciaal artikel dat de aandacht moet krijgen, maar ik blog ook nog niet super lang. Mijn onderwerpen eten en reizen! Je kan m'n blog vinden op www.thefoodvoyage.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omdat ik nieuw ben in het bloggen! Mijn blog is een beetje een mengelmoes van alles wat ik leuk vind. www.wanderingelisa.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik ben pas begonnen met mijn blog, dus elke nieuwe lezer is welkom! Op www.30erscrisis.nl schrijf ik over de typische dertigers dilemma's waar ik mee te maken heb en hoe ik hier een positieve draai aan geef. Ook komen er lijstjes, tips en andere leuke dingen langs :-) Neem een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen