Tien grappigste zoektermen van 2015

Dagelijks komen er heel wat mensen via zoektermen op mijn blog. (Als je 1 van hen bent; HOI!) Vaak zijn dit vrij saaie zoektermen, gewoon te maken met de dingen die ik op mijn blog deel, maar soms zitten er toch wel zoektermen tussen waar ik even om moet glimlachen en waar ik toch even een klein beetje op wil reageren. Vandaar dat ik ze vandaag allemaal verzamel in dit artikel, veel lees plezier!1. Be je. band/ binjee band/ b.a. band
Kijk dit geeft mogelijkheden! Ik heb natuurlijk al wel eens een artikel geschreven over het opzetten van biaisband, maar schijnbaar weten veel mensen niet hoe het nu eigenlijk heet en sowieso wordt hier HEEL VEEL op gezocht, dus ik zal hier in 2016 zeker op terug komen!

2. Primark ondergoed prijs
Ik geloof dat ik wel eens heb laten zien dat ik ondergoed had geshopt bij Primark, maar de prijzen lopen echt heel erg uiteen. Het is nooit echt duur trouwens, dus best een tripje waard!

3. Maken van vilt schaatsschoen met paperclip
Nee, ik geloof niet dat je hier je antwoord op vind op deze blog. Met paperclip? Paperclip als schaats dan onder de schoen of wat?

4. Alcohol vrije sappen dicht bij the jane
Wat?

5. Ananas diy
Wil je echt zelf ananassen maken, of alleen DIY's zien met afbeeldingen (of in de vorm van) ananassen, want aan die laatste kan ik je helpen (hier) maar hoe je zelf ananassen kan kweken, daarvoor zul je naar een wat exotischere blog moeten gaan denk ik.6.Ik ben mijn washi tape kwijt
NEE??? Dat is een ramp! Heb je overal gezocht? Hoopte je dat je de mijne mocht lenen? HA, dat gaat mooi niet gebeuren. Minke doesn't share washi.

7. Iets maken van stof
Iets, dat is erg algemeen. Ik heb wel twee hele leuke DIY's met stof gehad het afgelopen jaar, misschien is dat iets voor je? (Slaapmasker en een festivaltasje.)

8. Kyliejennerchallene blauwe plek
Nee, die Kylie Jenner challenge is geen goed idee en daar schreef ik dus ook over. Kijk hier maar.

9. Nepnagels primark secondenlijm
*Gruwel* Gebruik nou gewoon die speciale nagellijm die erbij zit en geen secondelijm, daar worden je nagels echt niet vrolijk van!

10. Ultimate chaos spreekbeurt
Zijn er nu nog mensen die hun spreekbeurt houden over een bandje dat in 1999 een eendagsvlieg was? Ik heb geen idee trouwens wat dit met mijn blog te maken heeft, misschien is mijn blog wel de ultimate chaos...

Het zijn (gelukkig?) geen enorme dijenkletsers, de grappige zoektermen hier op mijn blog, maar ik vind deze toch wel opvallend. Gewoon hoe mensen met omwegen naar mijn plekje op het web kunnen komen. Ben jij hier met een zoekterm terecht gekomen? Waar zocht je toen op? Of ben je hier via een andere weg terecht gekomen? Ow en als je blogt; wat is de grappigste zoekterm van 2015 geweest op jouw blog?

Ph. by me.

3 opmerkingen :

  1. Haha, ze zijn wel leuk. Mijn opvallendste was zonder twijfel 'Zwaluwhoeve stiekem filmen'... eh, wat wil je precies??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijs leuk om te lezen! Mijn opvallendste was iets over porno.. uuh wat?!?

    BeantwoordenVerwijderen